Ege Postası
Geri

 Sürekli’den müjde yorumu: Fatih yeni bir çağ açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan günlerdir merakla beklenen müjdeyi Dolmabahçe Sarayın’da düzenlenen toplantıda açıkladı. Erdoğan, yaptığı açıklamada Fatih Sondaj Gemisi’nin Karadeniz’de Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini gerçekleştirdiğini duyurdu. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından AK Parti’li isimlerden müjdeli habere yorumlar gecikmedi. 
 Sürekli’den müjde yorumu: Fatih yeni bir çağ açtı
Haberler / Güncel
21 Ağustos 2020 Cuma 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde açıklayacağını duyurduğu müjdeyi bugün Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekştirilen toplantıda kamuoyuyla paylaştı. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi. Fatih Sondaj Gemi'miz 20 Temmuz 2020'de başladığı Tuna 1 Kuyusu sondajında 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda" dedi. Yapılan keşifle birlikte Türkiye’nin doğalgazda dışa bağımlılığın büyük ölçüde azalması beklenirken keşif yeni bir çağın başlangıcı olarak nitelendirildi. 

Erdoğan’ın açıklamasının hemen ardından müjdeli habere ilk yorumlar AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Binali Yıldırım, Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi. Dağ, keşfi Türkiye’nin tam bağımsız bir ülke olması yolunda atılan tarihi bir adım olarak değerlendirirken AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de keşfi “Yeni bir çağ” olarak nitelendirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeli haberine Ak Parti'li isimlerden gelen yorumlar şu şekilde;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası